logo
logo

MEES op school

mees_school_ft

De schoolkantine

uitnodigend en smaakvol

Hoe ‘chill’ is uw schoolkantine? En hoe goed is het eten dat u daar serveert? Jongeren hebben grote behoefte aan goede voedingsstoffen. En tegelijk moeten eten en drinken erg lekker zijn, want de verleiding van minder verstandige keuzes is groot.

Gelukkig kan gezonde en energierijke voeding ook heerlijk zijn! MEES Catering staat voor ambachtelijk, natuurlijk, huisgemaakt en elke dag vers.

MEES schoolcatering is flexibel en past zich aan de school aan, in vorm en stijl. Zo wordt uw schoolrestaurant uniek, eigen, trendy en smaakvol in alle opzichten. Jongeren in opleiding kunnen er bovendien aan de slag, onder begeleiding van MEES.

Counter en/of restaurant

elke dag vers en eerlijk bereid

Het schoolrestaurant waar de jeugd graag wil chillen, dat is trendy, maar passend in de schoolomgeving, met een frisse uitstraling. En gezond.

Waarom ook niet? Denk aan smoothies, verse kruiden, water met smaakjes, of een klassiek broodje Limburger. Een halal-variant van een broodje gezond is er ook en met allergenen wordt rekening gehouden. Heerlijk eten en drinken dat uitnodigend en smaakvol wordt gepresenteerd, in een restaurant waar jongeren zich thuis voelen. Elke dag vers en bijzonder!

Vergaderservice

Soms wil je gewoon slimmer met je tijd omgaan en is het een uitkomst om bijvoorbeeld tijdens de vergadering te lunchen. MEES Catering verzorgt de omlijsting van zo’n vergadering, van koffie en thee tot een uitgebreide lunch of zelfs diner. We zetten alles klaar en ruimen achteraf alles op, zodat u en uw gezelschap zich op uw eigen taken kunnen concentreren.

Event service

Zoveel gelegenheden waarbij een school gastvrij wil zijn: een ouderavond, een kerstviering, open dag, een voorlichtingsavond, etc. Momenten waarop u uw gasten van een drankje en eventueel een hapje wilt voorzien. Met MEES schoolcatering heeft u er geen omkijken naar.

Eventueel kan dit in samenwerking met leerlingen. Ziet u het voor u? De leerlingen die op de voorgrond aan het werk gaan. Met op de achtergrond onze professionele omlijsting en begeleiding.

Banqueting

Voor die momenten waarop je wat extra’s wil doen: een nieuwjaarsontbijt of een kerstviering, een netwerkbijeenkomst, een open dag, een afscheid van een medewerker. Onder ‘banqueting’ verstaan we meer dan een simpel hapje en drankje. Denk aan een buffet, een volledig diner, een walking diner of live cooking. Dan is koken ook entertainment. Met maatwerk is heel veel mogelijk.

banqueting schoolcatering

Vending

Soms heb je op een werk- of schooldag even behoefte aan een oppepper. Iets zoets, iets hartigs, een lekker tussendoortje. In de vending machine of automaat van MEES Catering vindt u niet alleen frisdrank of snoep, maar ook een koker met vers fruit of zelfs hele maaltijden. Voor de kleine of grote trek. De keuze is groot.

Schoolkantine oppimpen?

gezonde en heerlijke voeding

Bezoekadres
Wiebachstraat 33
6466 NG Kerkrade

Postadres
Wiebachstraat 33
6466 NG Kerkrade

Direct contact
T +31 (0)45 – 522 92 44
info@meescatering.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Naam school

  Uw bericht

  Ambachtelijke Schoolcatering | MEES op school