logo
logo

MEES op het werk

MEES op het werk

Bedrijfsrestaurant

uitnodigend en smaakvol

Zie uw bedrijfsrestaurant als een prettige, verbindende plek voor uw medewerkers, die te maken hebben met drukte, flexibele werkplekken en verschillende werktijden. Het bedrijfsrestaurant van MEES Catering is niet zomaar een uitgiftepunt voor voeding en drank. Aangepast aan de look en feel van uw bedrijf, voelen uw medewerkers zich thuis. Het is uniek, eigen, stijlvol en smaakvol.

MEES bedrijfscatering heeft aandacht voor de presentatie en denkt mee over concepten die passen bij uw organisatie.

Het eten is ambachtelijk, natuurlijk, huisgemaakt en elke dag vers. Denkt u daarbij ook aan verse kruiden, smoothies en water met frisse smaakjes. Live cooking verhoogt de sfeer. Met hernieuwde energie gaan uw medewerkers weer aan de slag.

Koffiecorner

elke dag vers en eerlijk bereid

Weinig zo verkwikkend als een kopje koffie op een werkdag. De koffiecorner is vroeg open en sluit laat. Bij MEES Catering is er ook een koekje, een croissantje of een hartig hapje bij. U vindt er goede, verse koffie, met keuzes in smaak en sterkte. Een lekker kopje thee en water met verfrissende smaken.

Voor elk moment van de dag een smakelijke korte onderbreking (of juist voortzetting) van het werk. De koffiecorner biedt ruimte voor een kort werkoverleg bij de statafel, afgewisseld met een welgemeend ‘hoe gaat het?’. Dan loopt het werkproces weer gesmeerd.

Maaltijdservice

Lange werkdagen op piekmomenten in uw bedrijf, ploegendiensten, regelmatig overwerken. Dat vraagt om een extra maaltijdservice voor uw medewerkers. MEES Catering is flexibel inzetbaar en daardoor de aangewezen partij bij wisselende wensen.

Voor een tijdelijke overwerk-maaltijd of een standaard late maaltijd voor de late ploeg, zet u MEES in. Maar ook voor een lunchpakket of maaltijd bij calamiteiten. Afhankelijk van de vraag leveren we een op maat samengestelde maaltijd of een buffet. Ook past MEES bedrijfscatering zich aan de werkomgeving aan.

Om wat voor organisatie het ook gaat, met MEES bedrijfscatering krijgen uw medewerkers nieuwe energie.

Banqueting

Voor die momenten waarop je wat extra’s wil doen: een nieuwjaarsontbijt of een kerstviering, een netwerkbijeenkomst, een open dag, een afscheid van een medewerker. Onder ‘banqueting’ verstaan we meer dan een simpel hapje en drankje. Denk aan een buffet, een volledig diner, een walking diner of live cooking. Dan is koken ook entertainment. Met maatwerk is heel veel mogelijk.

Vending

Soms heb je op een werk- of schooldag even behoefte aan een oppepper. Iets zoets, iets hartigs, een lekker tussendoortje. In de vending machine of automaat van MEES Catering vindt u niet alleen frisdrank of snoep, maar ook een koker met vers fruit of zelfs hele maaltijden. Voor de kleine of grote trek. De keuze is groot.

Beter eten op je werk?

gezonde en heerlijke voeding

Bezoekadres
Wiebachstraat 33
6466 NG Kerkrade

Postadres
Wiebachstraat 33
6466 NG Kerkrade

Direct contact
T +31 (0)45 – 522 92 44
info@meescatering.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Naam bedrijf

  Uw bericht

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Ambachtelijke Bedrijfscatering | MEES op het werk