logo
logo

Gezond eten op school en werk

mees_school_ft

Een gezonder voedingsaanbod

volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum

Het is een hele uitdaging om in het dagelijks leven de verleiding van zoete en vette snacks te weerstaan. MEES Catering weet hoe ‘gezond’ en ‘lekker’ het best samengaan.

Een gezonder voedingsaanbod kan leiden tot een gezondere keuze. Op scholen is hier met reden steeds meer aandacht voor. Het is een hele uitdaging om jongeren de verleiding van zoete en vette snacks te laten weerstaan. MEES Catering weet hoe gezond ook heel erg lekker kan zijn, en voldoet aan de eisen van het Voedingscentrum.

De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum, met scherpe richtlijnen. Een gezonder voedingsaanbod op vo- en mbo-scholen moet leiden tot een gezondere keuze op latere leeftijd in het bedrijfsleven. Als school wilt u dat predicaat van Gezonde Schoolkantine natuurlijk graag hebben.

Wilt u ook in uw bedrijfsrestaurant uw medewerkers en uzelf helpen gezond en fit te blijven? Dat kan.

MEES Catering staat garant voor gezond, vers, eerlijk en vooral smakelijk eten. Een ruim aanbod, een goede prijs en een aantrekkelijke presentatie maken het kiezen voor gezonde broodjes, salades of maaltijden makkelijker.

Een verantwoorde kantine?

gezonde en heerlijke voeding

Bezoekadres
Wiebachstraat 33
6466 NG Kerkrade

Postadres
Wiebachstraat 33
6466 NG Kerkrade

Direct contact
T +31 (0)45 – 522 92 44
info@meescatering.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer*

  Naam school / bedrijf

  Uw bericht

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Gezonde en Verantwoorde Catering | MEES catering